Reacties van klanten

hallo René en Jet,
namens al mijn collega’s en familie hartelijk dank voor het heerlijke eten en de goede service. Ze vonden het eten echt super, vooral de blanda’s, vanmorgen sprak ik met een collega en die was vooral over de saté te spreken, de geur alleen al en de kruiden die erin zaten, verrukkelijk!! Jaja zei ik, mijn familie kan goed koken vandaar dat ik ze gevraagd had. Terima kasih banjak, dankzij jullie lekkere eten laat ik nu een onwisbare indruk achter waar nog jaren overgepraat zal worden. Groetjes aan mama Dika en de rest van de familie, nogmaals dank jullie wel voor jullie makanan istimewa en snelle service.

Gr oesi Mary


Een geweldig vrienden- en familiedineetje, voor de meesten van ons onbekend en onverwacht. Voor jullie misschien ook een beetje, ik bedoel maar, voor jullie als professionele cateraars is het restaurantje mogelijkerwijs een nieuwe tak van sport. In ieder geval, er werd goed geïmproviseerd voor 9 mensen, en we hebben genoten. Zelfs mijn veganistische dochter en vriendje aten hun vingers erbij op. Voor al wie dit leest : het lekkere eten en de hartelijkheid van de gastvrouw/heren doet evt. kleine eh ja, wat?, vergeten!!! Wij komen in ieder geval terug! Tot gauw, Jet en Rene, poezengroeten uit Apeldoorn. Doehoei!!

Tjalie Schneider,
vrijdag 3 juli 2015


Dag Jet en René,

Jullie ‘Kookkunst’ heeft bijgedragen aan een zeer gezellige verjaardag – koempoelan.
De schalen waren schoon op op wat ‘rijstkorreltjes’ na !
Voor jullie nog meer klanten/opdrachten …. alle reclame folders zijn meegenomen.
Nogmaals hartelijk dank en veel succes.

Lieve groet van
Roel & Brenda
7 juni 2015 Diepenveen


Via deze weg wil ik jullie even bedanken en complimenteren, vandaag twee maaltijden gehaald bij jullie en thuis heerlijk gegeten Het zag er erg mooi opgemaakt uit en de smaak was superrrr. Dit was onze eerste keer maar zeker niet de laatste keer.
nogmaals dank voor jullie heerlijke maaltijden

Marcel en Marian Dellink


Heerlijke maaltijd gegeten van eethuisje Medja Makan! Voor herhaling vatbaar

Karin en Theo Brakenhoff, Posterenk
april 2015


burendag 2014 from Hans Schier on Vimeo.


Hoi Jet en René,

Nogmaals hartelijk bedankt voor de heerlijke rijsttafel van afgelopen donderdag bij mijn afscheid van het Openbaar Primair Onderwijs Deventer. Iedereen vond het heerlijk! De saté en de sambal goreng boontjes, verrukkelijk! Eigenlijk alles!

Vriendelijke groet,
Stella Ramakers van Praag

Donderdag 15 januari 2015


Bedankt voor het Moluks Indisch buffet op eerste Kerstdag voor onze inloop bezoekers en de vrijwilligers.

De service die jullie ons gaven super en jullie zijn erg gastvrij. Alles kon en kan in overleg met jullie en er wordt goed meegedacht door Jet.

Ook de vergeten Kroepoek werd nog nagebracht, dit was erg lief van jullie. Ook konden de bezoekers van het Kerstdiner nog wat mee naar huis nemen voor de tweede dag.

We wensen jullie een goede jaarwisseling en een goed 2015 toe ,vooral met de nieuwe uitdaging in Wilp, we zijn er erg benieuwd naar!!!

Met vriendelijke groet,
Medewerkers en bezoekers van onze inloop,
Cliëntenbond in de GGZ Deventer en omstreken

Deventer 25 december 2014


Dag Jet en René,
Heel veel positieve reacties van de collega’s, ook achteraf nog, over het eten. Complimenten! Veel dank en tot een volgende keer,
 
Ingrid, teamuitje rechtspraak

2 oktober 2014


Hoi Rene en Jet!!
Mijn ervaring die ik met jullie heb mogen delen waren super!! De catering die ik samen met familie en vrienden kennissen heb mogen hebben was echt super!! de reacties waren echt goed! Ze hebben genoten, het was mooi aangekleed en het eten was top!! Ik zeg geen woord teveel!! Jullie hebben het gevoel en weten precies de wensen van de gasten te voldoen!! Ik kan echt iedereen aanraden om jullie aan te bevelen!!
Een dikke 10!! Dank jullie wel!! Foto,s volgen nog! Top!!
 
Groeten Mario en Corina, en de rest van de familie!!

Wilp, oktober 2014


Voor ons verjaardagsfeest van mijn broer Arnold die 50 werd, wilde wij eens een keer wat anders. Geen barbecue  maar rijsttafel dat leek ons wel wat. Op Internet gekeken, kwamen wij op enkele caterings terecht, waaronder Medja Makan. We waren toevallig in de buurt en zijn een kijkje wezen nemen, waar wij hartelijk werden ontvangen door Rene en Jet, ondanks dat ze niet open waren.Door hun gastvrijheid, en het gesprek die wij met elkaar voerde voelde het zo goed dat wij na 2 dagen al een bevestiging maakte en niet verder keken naar andere caterings. De gerechten voelden zo vertrouwd, heerlijk!!!!
Medja Makan, ik zou het iedereen aanraden, het was heerlijk, voortreffelijk en heel goed verzorgd, het was voor iedereen een verrassing en heel goed bevallen. Rene en Jet TERIMAH KASI ! !!! voor de geslaagde avond, en ga zo door.
 
Groetjes,
Linda, Diny, Jan en Arnold Perloy, s’Heerenberg

September 2014


Hallo Jet en Rene,
Mede namens mijn broers en schoonzussen maak ik complimenten over het eten.
Het viel in zeer goede smaak.Ze hebben hun buiken volgegeten en waren enthousiast.
Een schot in de roos. Bedankt. De spullen staan alweer schoon klaar.
 
Groet Frans en Jannie, Bussloo

Augustus 2014


Met dank voor de prima uitvoering!
Meerdere gasten vroegen ons om jullie de complimenten over te brengen.

Met hartelijke groet,
Melanie van der Wee
Twello, augustus 2014


Beste Jet en René, Het was weer heerlijk. Echt super! Hartelijk dank en horen graag weer wanneer jullie weer zo zalig voor ons kunnen koken.(meeliften, Rustpunt)
Met vriendelijke groet, Lia en Jacob Groenewold

Deventer


Wij vonden het ook een heel geslaagde avond mede natuurlijk door de prima verzorgde rijsttafel van medja makan.
Iedereen was vol lof over het eten en dat vonden wij natuurlijk weer fijn om te horen. Wij zullen jullie zeker aanbevelen mocht het ter sprake komen.
We hopen dat jullie zelf ook een beetje hebben meegekregen van de muziek enz. Nogmaals hartelijk dank voor jullie goede zorgen, de nota zal ik per direct voldoen. Hartelijke groeten van Max en Carla.

Als jullie een keer in de buurt zijn kom dan even langs (napraten en foto’s / filmpjes kijken).


Nog even een reactie als dank voor jullie geweldig Moluks, Indisch buffet op zaterdagavond 31 mei 2014. We vierden die dag mijn verjaardag in de tuin en hebben het ’s avonds afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Ik heb van mijn gasten vele positieve reacties ontvangen op jullie fantastisch buffet. Heerlijk vond men het eten! Ik wens jullie veel succes met jullie fantastische keuken en hoop dat meer mensen van jullie heerlijke buffets mogen genieten!

Henk Achtereekte


Ik heb een supergezellige verjaardag gehad en jullie catering (had niemand dit verteld) was een totale verrassing voor iedereen. Ze hebben allen genoooooten, dit hoor ik nog iedere dag. Alle gerechten waren zalig, echt Indisch zoals ik het ben gewend, geboren op Java bij het plaatsje Soebang.
Jet en René hartelijk dank voor alles, jullie service en presentatie. Jullie horen beslist nog eens wat van mij.

Lieve groet, Hans en Lies


Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige catering tijdens onze familiedagen.

Iedereen was erg verrast door de originele gerechten en de bijzonder fijne smaak, natuurlijk dankzij jullie pure en verse ingrediënten.

We zullen jullie ook zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Herma en Kees Schimmel


Op 28 februari namen wij bij GGNet jeugd afscheid van twee collega’s.

De catering werd verzorgd door Medja Makan waar we goede berichten van hadden. En dit werd ook waargemaakt!

De verschillende gerechten waren authentiek en bereid met verse ingredienten en kruiden/ specerijen getuige de schijfjes laos, salam en djeruk purut blaadjes, de sereh stengels. Het was allemaal heerlijk en ook bij collega’s die minder bekend waren met de Moluks/ Indische keuken viel het eten goed in de smaak.

Niet onbelangrijk was verder dat de porties ruim waren.

Tot slot kan nog worden gemeld dat het vooroverleg over de samenstelling van de maaltijd en de verdere verzorging heel plezierig is verlopen.

Paul Lugtenborg

GGNet jeugd, Apeldoorn


Wij danken u nog heel hartelijk voor de maaltijd gisteravond.

Het smaakte heerlijk en heel authentiek.

Met groet

Thea van Essen

(maandmenu’s, november 2012)


Beste Medja Makan,

Nogmaals dank voor de goede service en het smakelijke eten.

Basischool De Wingerd te Twello

Wendy de Jonge – Helsloot

(12 maandmenu’s, oktober 2012)


Beste Medja Makan,

Het eten voor het afscheidsfeestje van een tweetal collega’s was prima verzorgd!

Gemeente Zutphen, Team Administratie en Rapportage

Krista Gerritsen

(buffet 13 personen, augustus 2012)


Mark had het vast al doorgegeven, het eten was super. Iedereen vond het heerlijk. Ik heb jullie naam bij iedereen genoemd, je weet maar nooit……..

De verzorging was ook perfect. Ideaal met die shaving dishes.
We komen zeker nog een keertje terug!

Hermi en Marc Veldink, Deventer

(buffet 12 personen, augustus 2012)


Wij hebben het zeer op prijs gesteld dat we door jullie zo hartelijk werden ontvangen. Jullie kwamen vriendelijk en openhartig over bij onze kennismaking. Fijn was het dat jij, Jet zo goed meedacht bij datgene we voor ogen hadden: een feest de hele dag door voor meer dan 100 personen. Lunch en diner konden jullie wel verzorgen. Je dacht goed mee bij de gerechten die het best bij elkaar pasten qua smaak. Op deze manier zorgde je er voor dat wij een duidelijk beeld kregen over hoe we het wilden gaan doen. Al jouw adviezen waren vrijblijvend, maar voor ons belangrijk om uiteindelijk een keuze te maken.

De catering die dag was erg goed en duidelijk: ’s middags soep met hapjes en ’s avonds een Moluks/Indisch gerechtenbuffet.

Alle gasten waren lovend tot zeer lovend over de smaak, hoeveelheid en aankleding van het geheel.

Wij willen jullie van harte bedanken dat mede namens jullie oprechtheid, vlijt en kookkunst, mijn verjaardag een onvergetelijke dag is geworden. Graag zouden wij in de toekomst weer met jullie in zee gaan. Tevens zullen wij jullie aanbevelen bij onze vrienden en relaties.

Ingrid Geensen & Corné Spil

(>100 personen, lunch & buffet, juni 2012)


Voor de catering van ons 25 jarig huwelijksfeest hebben wij voor Medja Makan gekozen en dat is ons heel goed bevallen. Het eten was gevarieerd en heerlijk, wij krijgen veel positieve reacties. Ook de organisatorische kant van het feest werd ons voor een groot deel uit handen genomen en dat maakt het mogelijk een feest met 60+ mensen thuis te houden. Medja Makan zorgde voor het opzetten en weghalen van de tent, de inrichting, borden en bestek (inclusief afwas) kortom bijna geen omkijken naar. Voor herhaling vatbaar.

Frank Geuzebroek en Geertje Goede, Apeldoorn

(65 personen, buffet, mei 2012)


Terugkijkend naar afgelopen weekend blijft toch het heerlijk traditioneel etentje bij Medja Makan.

Onderstaand +fotobestelling staat ook op mijn facebook accout: “Izaak Oprel”. Voor Indische facebookvrienden is dit bedoeld als aanbeveling.

Nogmaals het was heerlijk, ondanks ’t koude weer.

….na een fietsrondje Deventer op Hemelvaartsdag jl hebben we op een nieuw gevonden locatie ergens in de kampong bij Wilp heerlijk Moluks-Indisch gegeten met (schoon)zus en zwager bij www.medjamakan.nl …..zeker voor herhaling met warmer weer….

Mijn Hartelijke Groeten, Izaak Oprel-van Riel, Warnsveld

(met 4 personen bij het Rustpunt gegeten, mei 2012)


Wij willen jullen hartelijk bedanken voor het heerlijke buffet dat jullie voor ons hebben verzorgd.

We hebben veel positieve reactie ontvangen, dus dat klinkt helemaal goed.

Horen wij binnenkort wat de kosten zijn geweest, dan zorgen wij dat het z.s.m. naar jullie rekening wordt overgemaakt.

Bedankt voor jullie goede zorgen en Harry zorgt dat de foto’s van het buffet jullie kant op komen.

Groet, Anda en Harry Kleverwal

(64 personen, buffet, april 2012)


Mijn 30e verjaardag wilde ik graag groots vieren met vrienden en familie.

Dit is gelukt en niet in de laatste plaats dankzij de voortreffelijke catering van Medja Makan. Ondanks dat Indisch eten vaak smaak-afhankelijk is, heeft iedere gast enorm genoten. Alles was dan ook op, van de sajor boontjes tot de saté babi met satesaus. Het was heerlijk!

Een aanrader, dus: kom aan tafel!

Groet, Ilse Boerkamp en Steven Birnie

(20 personen, buffet, maart 2012)


Het eten was heerlijk, iedereen heeft genoten van jullie eten. Dank daarvoor.

Deze zomer houden we een tuinfeest (ca 100 man); ik denk dat we weer een beroep op jullie gaan doen. Maar dan in sarong kebaja.

Verheug me daarop.

Eli Broekhuis, Epse

(10 personen, buffet, februari 2012)


Herkenbare smaak zoals mijn moeder en oma ook hebben gekookt. Alle vrienden vonden het heerlijk. De presentatie was ook zeer verzorgd.

Al met al complimenten.

Martin en Ingrid van Harsselaar-van der Hoff, Bathmen

(32 personen, buffet, januari 2012)


Na terugkeer van mijn vakantie heb ik veel positieve reacties gehad over de catering tijdens de feestdagen. Een paar reacties wil ik jullie niet onthouden.

* Hoi Henk-Jan,

Wil even via deze weg doorgeven dat ik erg genoten heb van de warme maaltijd.

Mijn complimenten, mogen volgend jaar terug komen.

Groetjes Dinky Kars-Adam PSC

* Henk-Jan,

Je mag in ieder geval namens mij de dank overbrengen aan Medjamakan voor de perfecte verzorging en al het lekkers dat er tijdens Kerst voor ons was. Grote verscheidenheid en met zorg bereid. Heerlijk. Elke keer ook een persoonlijke presentatie aan de drie disciplines als er was gewisseld.

Albert Tiebot

* HJ,

Als d’r wat te zeuren is melden we het ook! Maar het eten van afgelopen kerst was heeeeeeerlijk!!!!

Mogelijk kan alleen het tijdstip van 19:00 uur de volgende keer wat eerder maar dat is een heel klein puntje!

Complimenten en wat mij betreft doe maar drie late diensten volgend jaar met dezelfde catering!

Dit namens de gehele late dienst van kerstavond en de 1e kerstdag alvast!

Met vriendelijke groet,
Emiel Horstink

Bovenstaande zegt genoeg, denk ik. Hartelijk dank en tot de volgende order.

De heer Henk-Jan de Keizer, operationeel leidinggevende brandweer, Meldkamer Oost-Nederland te Apeldoorn

(diverse lunches, diners, snacks voor de nacht en lekkers bij de koffie voor telkens gemiddeld 25 à 30 personen,
kerst 2011 en oud & nieuw 2011-2012)


Allereerst de beste wensen voor 2012 in gezondheid en voorspoed.

Super eten eerste kerstdag de gehele familie heeft heerlijk gegeten.

Ook met oud en nieuw waren de hapjes heerlijk iedereen heeft ervan gesmuld. Super.

Edwin Geluk

(10 personen, buffet, december 2011)


We hebben afgelopen donderdag meegelift. voor ons was dit een mooie gelegenheid om even voor te proeven voor de Kerst. We wilden hier even een reactie op geven. We vonden het heerlijk en ik heb geen last gehad van het eten. We verheugen ons er enorm op om alle gerechten straks te proeven en het fijnste is dat we het niet hoeven te maken, alleen maar op te eten. Wel willen we nog kroepoek en emping erbij bestellen.

Mevrouw Spier, Diepenveen

(15 personen, buffet, december 2011)


Bedankt voor jullie bijdrage aan de Herdenkingsdag Kamp Conrad op zaterdag 24 september met jullie catering Medja Makan in Hotel Waanders in Staphorst. Wij hebben erg veel positieve reacties gekregen over jullie catering.

De heer Wim Latupeirissa, Deventer; Stichting Herinnering Kamp Conrad 1954-1966

(350 personen, buffet, september 2011)


Ik moet je van oom Johm een compliment maken, hij vond het eten geweldig! Hij zegt dat hij de smaak van zijn moeder herkent in je eten. Mooier compliment bestaat niet hé?

Eigenlijk is het ook geen wonder, want zijn moeder komt ook van Saparua.

Anyway, het klopt dat sajoer asem niet samengaat met nasi goreng, dus ik heb de nasi goreng eerst gegeten met een beetje van de andere gerechten en de telor blado. De sajoer asem heb ik verdeeld in bakjes en ingevroren voor een volgende keer.

Terimah kasi ja. Groetjes van tante Stella en oom John.

Mevrouw Stella Martherus, Apeldoorn

(3 personen, meelifters, september 2011)


Alleen positieve reacties gehad van de gasten. Het eten is van goede kwaliteit en aangezien het onze gasten de vorige keer goed is bevallen, kom ik in ieder geval graag terug voor een catering.

Waterschap Veluwe, Johanna de Vries, secretariaat directie en bestuur

(20 personen, diverse buffetten, maart, juni, november 2011)


Onze gasten en ook wijzelf hebben genoten van het heerlijke buffet! Ook mijn (Toos) ouders vonden hun maaltijd erg lekker.

De betaling van het buffet is inmiddels voldaan en nog bedankt voor de waardebon.

Toos van Dijk, Deventer

(60 personen, buffet, oktober 2011)


Ik wil jullie mede namens mijn moeder en de rest van de familie bedanken voor het keurig uitziende Moluks Indisch buffet . Bovendien was het erg lekker en het viel bij iedereen in de smaak.

Ria Panhuis, Terwolde
45 personen buffet, oktober 2011


Het eten was zaterdag als vanouds heeeeeerlijk!!!

Kangkong uit eigen kas was speciaal.

Kinderen vonden smoor erg lekker.

Iedereen heeft 2 keer opgeschept dus het was perfect. Ondanks mijn late bestelling hebben jullie er weer iets moois van gemaakt. Namens mijn man en familie bedankt voor de goede catering! Stuur nog eens een flyer naar ons dan kunnen we het geven aan kennissen,

Saskia Akihary, Deventer
(14 personen buffet, september 2011)


De hapjes zijn door ons zeer goed gewaardeerd en zowel letterlijk al figuurlijk in de smaak gevallen.

Odd fellows veritas loge no. 10 te Deventer, Hans Immink

(75 hapjes, mei en augustus 2011)


Gesmuld hebben we van jullie maaltijd.

Mieke Rodenburg, Twello (juni 2011)


Bedankt dat ik van jullie catering gebruik kon maken, het eten was fantastisch, we hebben zondag nog met de hele familie van het eten kunnen genieten.

Ik heb van de gasten ook goede reacties gehoord, wat het eten betreft.

Jos Siwabessy-Noija, Apeldoorn

(100 personen buffet, juni 2011)