Sponsoring

Sponsoring door Medja Makan

Een enkele keer sponsoren wij een goed doel (maximaal 3 keer per jaar). Het moet om iets gaan waar we een gevoel bij hebben. Daarnaast hebben we een aantal criteria waaraan te sponsoren doelen moeten voldoen:

  • ingeschreven bij Kamer van Koophandel
  • anbi-status bij de belastingdienst
  • inhoudelijk: affiniteit met onze catering (bv Molukken, v.m. Indië)

Onderwerpen:

  • bijdrage ter algemeen nut (bv waterputten in een dorp)
  • bijdrage voor armsten / vrouwen / kinderen
  • thema-gericht: bv sport en jeugd

vrijwilldag buffet

Voor onze vrijwilligersdag van de tennisclub, wilden we onze vrijwilligers een leuke dag bezorgen en verwennen met een lekker buffet. Dat werd een jokertennistoernooi, een quiz en een buffet van Medja Makan in ons eigen clubhuis, geserveerd vanaf de biljarttafel. Omdat ons budget eigenlijk niet toereikend was hebben we bezuinigd op de activiteiten en heeft Medja Makan ook nog bijgedragen in de vorm van gratis nasi. Erg leuk! Iedereen vond het buffet buitengewoon geslaagd. Er werd vaak gevraagd bij welke ‘Chinees’ ik dit had besteld en waar die zit, gelukkig had Medja Makan flyers achtergelaten. Hopelijk levert dat nog eens een bestelling op. Iedereen heeft zoveel kunnen eten als hij of zij lustte en dat was best veel. Grappig was dat de ayam smoor, die toch echt van kip was, voor rundvlees werd aangezien, maar wel het favoriete gerecht was van velen. Deze schaal was wel erg vlot leeg. Het verslag van onze eigen verslaggever vermeldde het volgende: “Het buffet was uitstekend. De stokjes kipsaté van subtiele omvang, mals en lekker, de andere gerechten deden er niet voor onder.”

We hadden een geslaagde dag met een geslaagd buffet!

Margriet Rijnberg


GGnet

Wat waren wij verrast dat wij voor onze eindopdracht “Gastvrijheidsmedewerker in de Zorg” zo gesponsord zijn door Medja Makan.
Voor onze eindopdracht van de cursus “Gastvrijheidsmedewerker in de Zorg”, hadden wij gekozen voor een teamuitje voor onze collega’s van GGNet Restauratief.
Jet en René hebben ons positief verrast door een groot gedeelte van het buffet te sponsoren. Van de collega’s alleen maar positieve reacties gehad. Zij hebben ervan genoten en vonden het heerlijk. De verzorging was perfect en er was ruim voldoende. Hartelijk dank voor alles en wij zullen jullie blijven aanbevelen.

Phil O`Connor en Tiny van het Erve.


sponsoringProvTijdens een bijeenkomst van de Providerclub, de jongerengroep van de protestantse kerken in Bathmen en Okkenbroek, heeft Medja Makan catering de jongeren op lekkere Molukse en Indische hapjes getrakteerd. De bijeenkomst had als thema “Molukkers in Nederland”.


Stichting Domiliana organiseerde een sponsordiner met als doel extra geld in te zamelen voor de projecten van Domiliana, zoals de microkredietprojecten voor kleine ondernemers op de Molukken en het onderwijsproject voor Kinderen uit Kansarme Gezinnen. Dit diner werd mede mogelijk gemaakt door Medja Makan. Kijk op de website van de stichting onder persberichten.


sponsoringTrias In 2012 heeft Medja Makan de jeugdkampioenschappen van tafeltennisvereniging Trias gesponsord (valt onder de laatste categorie van de onderwerpen), en dat is van beide kanten goed bevallen. Hierboven ziet u een groepsfoto van dit kampioenschap, dat werd afgesloten met een Moluks-Indisch buffet. Zie hiervoor ook website Trias